Er du lei av å ha det sånn passe?

Trenger du å få kart og terreng til å stemme? Er du klar for en endring, uten helt å vite hvordan? Hva gjør du når følelser tar overhånd og det blir vanskelig å ta gode valg for seg selv? Er du på et sted i livet hvor vonde opplevelser og tanker kan gjøre det vanskelig for deg å finne en god og sunn retning i livet- enten du lever alene, har kjæreste eller familie?

I fellesskap kan vi finne ut av hvordan du ønsker at livet skal være. Min erfaring som samtaleterapeut har ofte vist at innerst inne har man selv svarene på hva som skal til for å få det bedre. Jeg kan bidra til at det du vet, kommer tydeligere fram. Jeg er lyttende, ikke dømmende, nysgjerrig på en god måte og jeg stiller spørsmål der det er nødvendig.  Min rolle kan også være en støtte i en situasjon som det nødvendigvis ikke er en løsning på. Du kan allikevel oppleve det som hjelpsomt å snakke om det vanskelige.

Min erfaring er at de fleste som oppsøker hjelp, opplever bedring i sin psykiske helse, og lærer seg hensiktsmessige strategier når de møter på utfordringer. Jeg har også erfart at det er plass til både glede og humor i samtaler om alvorlige tema. Målet mitt er å heie på deg, støtte deg i jobben du gjør for at livet skal fylles med mer glede og framtidshåp. Du bestemmer selv hva et godt liv er for deg.

All type relasjoner eller mangel på relasjoner kan by på utfordringer. Å leve i en familie kan være både fint og utfordrende. For deg som bor alene kan savnet etter en partner være vanskelig å leve med. Man kan også kjenne på ensomhet og ikke trives i eget selskap.

Noe av det man kan oppleve som vondt, sårt og frustrerende er hendelser og opplevelser man selv ikke har kontroll over. Det kan være alvorlig sykdom, miste jobb, mistrivsel på jobb, dødsfall, sorg, kjærlighetssorg og økonomiske bekymringer. Å prate med noen  for å håndtere disse aspektene ved livet kan være hjelpsomt.

Velkommen til en uforpliktende og gratis førstesamtale. Bestemmer du å fortsette med samtaler hos meg, anbefaler jeg ukentlige samtaler i starten.

Priser:

  • 60 minutter: kr 800,-
  • 90 minutter: kr 1200,-

Avtaler som ikke avbestilles innen 24 timer før oppmøte må betales i sin helhet